Visum till Kina

Visum till Kina får du enkelt genom
att fylla i en blankett och skicka in den
med posten tillsammans med ditt pass
och ett foto. Ungefär en vecka senare får du
tillbaks ditt visum med posten. Klicka här
för att söka visum.

Hem > Blogg om Kina > Dag 19: Tvättdag

Dag 19: Tvättdag

Emma från England åkte vidare mot Chongqing idag. Själv var jag fast på hotellet och tvättade mina kläder. Jag har bara ett par byxor och kunde inte gå ut innan dom torkat. Jag har ingen lust att gå ut på stan i badshorts…

Det blev inte så mycket gjort idag heller, men vi var några stycken som gick ut och åt middag i alla fall. Tillbaks på hotellet så fortsatte vi i baren och drack lite billig öl. Vi hade lite krig med en arg servitris som hela tiden sänkte volymen på musiken. När hon inte var där sprang vi och höjde igen.


Artikeln postad av
Kommentarer
  1. Yang skriver:

    Tips: Köp ett par byxor till på nån billig marknad. Tvätta aldrig på hotell. Det finns många billiga tvätterier. Biran på hotellen är ALDRIG billig. Jämfört med vissa barer, kinesiska restauranger osv. Köp bärs i närmaste super market och du får 65 cl Yan Jing t.ex. för runt 3 – 4 RMB. Utländska, importerade märken håller samma pris som på Systemet. Finns på alla små supermarkets, som Lion Mart, i västerlänningarnas bostadsområden. Finns ett antal i Chaoyang distriktet, där även San Li Tun, ett av barkvarteren, ligger. Skål!

  2. Yang skriver:

    Btw öl heter ”pi jiu” på kinesiska, om du inte visste det.

Skriv en kommentar

Foton och bilder från Kina