Visum till Kina

Visum till Kina får du enkelt genom
att fylla i en blankett och skicka in den
med posten tillsammans med ditt pass
och ett foto. Ungefär en vecka senare får du
tillbaks ditt visum med posten. Klicka här
för att söka visum.

Hem > Blogg om Kina > South Bund Fabric Market – ”Tygmarknaden” Shanghai

South Bund Fabric Market – ”Tygmarknaden” Shanghai

Inte långt ifrån Nanpu Bridge det vill säga långt söderut på Bund, hittar man South Bund Soft-Material Market, även kallad ”tygmarknaden” eller ”Spinning Market”. Här krävs tålamod och tid, men har du det så kan du få i princip vad som helst uppsytt i det tyg du själv väljer ut.

Populärast är nog skjortor, kostymer, kappor och rockar samt klänningar. Det ser man inte minst på de provexemplar som skyltas utanför alla de små butikerna som inrymts i denna tre våningar höga byggnad som ligger på Luijabang Lu 399 (korsgata Nancang Jie).

Ta din tid och spana runt bland butikerna, fråga om priset och jämför kvalité. När du väl bestämt dig så förhandla ännu mer om priset och gå därifrån om du tycker det blir för dyrt. När ni kommit överens om priset så är det en förutsättning att de kan sy plagget så du hinner då det innan du ska resa från Shanghai. Jag rekommenderar att man tar sig dit ytterligare en gång för att prova, är du inte nöjd så be dem att justera plagget tills nästa dag och då kan ni avtala om leverans till ditt hotell eller den adress där du befinner dig. Det brukar inte kosta så många kronor extra att få det levererat.

 

Jag önskar dig en trevlig shoppingdag!

//Emma

http://emmasutsida.blogg.se


Artikeln postad av

Skriv en kommentar

Foton och bilder från Kina