Visum till Kina

Visum till Kina får du enkelt genom
att fylla i en blankett och skicka in den
med posten tillsammans med ditt pass
och ett foto. Ungefär en vecka senare får du
tillbaks ditt visum med posten. Klicka här
för att söka visum.

Hem > Om oss

Om oss

Robert F

Robert är Mitten Rikes grundare och ett stort fan av Kina. Han reste till Kina för första gången 1998 och har rest fram och tillbaks mellan Kina och Sverige åtskilliga gånger sedan dess. Han är expert på Peking, känner till varje hörn av Sommarpalatset och har aldrig gått vilse i Förbjudna staden. Robert vet en hemlig genväg in till Pekings botaniska trädgård där man inte behöver betala för att komma in. Han har testat allt gott som går att äta; spindlar, larver och skorpioner och allt annat som inte ens kineserna vågar äta.

Robert går att nå via e-postadress robert@mittensrike.se. För allmäna frågor om Kina eller visum, använd kontaktformuläret.

View Robert Fransson's profile on LinkedIn

 


Sharon

Sharon är en kinesisk tjej som kom till Sverige 2005 för att ta sin masterexamen i juridik på Stockholms Universitet. Hon är en av grundarna av Mittens Rike. Hon gillar att resa och att dela med sig av sin kunskap om Kina. Hon tycker om att bo i Sverige och kan till och med äta blodpudding och sill och annan konstig svensk mat, och givetvis älskar hon prinsesstårta. Hon blev mer inspirerad än chockad av kulturskillnaderna mellan Sverige och Kina.

Sharon kan ni kontakta via e-post till sharon@mittensrike.se

Foton och bilder från Kina