Säkra leveranser

Vi använder Posten som speditör när vi skickar ut pass och visum till våra kunder, och vi skickar alltid breven som rekommenderat brev (Rek) med Posten. Rek-brev är ett mycket säkert sätt att skicka på om man vill vara säker på att mottagaren tagit emot brevet. För att kunna ta emot brevet måste man visa upp giltig legitimation. Det går inte att använda sig av passet som ligger i kuvertet. Har man ingen legitimation förutom passet kan man ange någon annan person som mottagare.

Vi använder även DHL Express för de som hellre önskar det. DHL Express kostar extra men då de levererar till dörren föredrar särskilt många företagskunder att välja DHL framför Posten. Privatpersoner bör tänka på att man måste vara anträffbar på adressen för att kunna ta emot försändelsen.

Spårbart

Både rekommenderade brev från Posten samt DHLs försändelser är spårbara, vilket innebär att man alltid kan se var brevet befinner sig.

Säkra kuvert

Vi använder oss av speciella kuvert som är mycket svåra att riva sönder. De är även fukttåliga.

Försäkrat

Innehållet i brevet är försäkrat. Skulle ditt brev mot förmodan försvinna så kommer du få ersättning. Tänk dock på att ersättningen bara gäller det som ligger i brevet, alltså oftast pass med visum. Försäkringen gäller inte för till exempel extra kostnader för missat flyg och liknande.

Skicka till oss med Posten

Vi rekommenderar alltid att man skickar in ansökningarna till oss med Posten (REK). Vi får ditt brev klockan 8.30 arbetsdagen efter du skickat det.

Om du ändå vill skicka med till exempel DHL, UPS eller någon annan budfirma, tänk på att de inte kan leverera till box-adresser så ni måste använda vår besöksadress som är Kungsgatan 37 5 tr, 11156 Stockholm. Om vi får ansökan efter kl 10 på morgonen så kan det hända att vi inte hinner börja med ansökan samma dag utan får vänta till nästa.

Mittens Rike är ett visumombud som kan hjälpa dig med visumansökan. Vi är ett privat företag utan anknytning till någon ambassad. Du kan alltid ansöka direkt hos ambassaden utan att gå via oss. Läs mer om våra fördelar och våra köpvillkor.

Så handlar du:

Lägg rätt kombination i varukorgen och slutför sedan betalningen. Skicka därefter dina ansökningshandlingar till:

Mittens Rike
Box 7145
10387 Stockholm

Vi tar emot ansökningar per post från alla oavsett var man bor, och skickar sedan tillbaks pass med visum till er på valfri adress (ange vid beställningen).

Kontakta oss

Om du har några frågor angående visum, tveka inte att kontakta oss. Telefon 9-15, e-post även kvällstid.

  • 08 - 53 33 20 80

OBS! Endast tidsbokning för närvarande

Besöksadress:

Kungsgatan 37
11156 Stockholm

Postadress:

Mittens Rike
Box 7145
10387 Stockholm

Visumfoto

 

Om ni behöver visumfoton så har vi möjlighet att fotografera er på vårt kontor. Pris 150 kr per person.

Logga in

×